Ga naar hoofdinhoud

Vanaf luchthaven Alicante…

Is het een klein uur met de auto, rijden naar de villa. Al kom je vanaf luchthaven Valencia is het ongeveer anderhalf uur.

Routebeschrijving vanaf de luchthavens

Vanaf de luchthaven Alicante kunt u op 2 manieren naar Benissa rijden.

 • De eerste manier is via de tolweg, u volgt dan de borden Valencia en gaat er bij Benissa af, zodra u door de tolpoortjes heen bent de eerste afslag rechtsaf. U gaat rechtdoor op de rotonde waarna u de volgende rotonde driekwart neemt, dus linksaf slaat. Hierna volgt u de navigatie, ook de borden “Golf Ifach” zijn een goede aanwijzing om tot vlak bij de Villa te komen. U komt dan langs de ingang van het golfterrein. Hieronder staat beschreven hoe u vanaf hier precies uitkomt bij Villa los Leones.
 • U kunt ook parallel aan de tolweg richting “Benidorm” volgen, na Benidorm volgt u “Calpe”, u komt dan door Calpe heen en volgt de kustweg (8km) tot u aan uw linkerhand de supermercado “Pepe la Sal”. Dan verder met dezelfde route als hieronder beschreven.
 • Vanuit Valencia is het verstandig om gewoon via de tolweg te rijden, u gaat er dan af bij “Benissa”, hierna volgt u dezelfde route als hierboven beschreven.

Routebeschrijving vanaf de kustweg Moraira/Calpe

 • Bij de supermercado “Pepe la Sal” gaat u via de Avinguda Sant Jaume omhoog de wijk in. Hierna volgt u de borden “Golf Ifach”.
 • In een bocht naar links aan het eind gaat u direct weer de eerste weg links, de “Carrer de Castella la Manxa” in, nog steeds de borden “Golf Ifach” volgend.
 • Na verloop van tijd passeert u aan uw linkerhand de golfclub “Golf de Ifach en daarna restaurant “La Marina”. Na dit restaurant gaat u rechtdoor bij de kruising waarna u na ongeveer 100 meter linksaf gaat de “Carrer de Madrid” in.
 • Hierna gaat u de eerste straat rechts, deze volgt u met de bocht mee naar rechts, “Carrer de Navarra”. Op een gegeven moment ziet u aan de rechterkant een doodlopende weg, deze gaat u voorbij.
 • De volgende weg rechts is de “Carrer de la Rioja”!
 • U rijdt nu recht op het huis van onze overburen af met het bordje ervoor, Carrer de Rioja. (zie onderstaande foto)
 • Bij dit huis gaat u weer naar rechts, Villa los Leones is het eerste huis aan uw linkerhand.

Belangrijk om te vermelden is dat een navigatiesysteem in uw auto bijna onmisbaar is. U kunt makkelijk verdwalen in de wirwar van straten.

Met een navigatiesysteem kunt u met de volgende coördinaten de woning vinden:

 • breedtegraad:38*41`11.72″N
 • lengtegraad : 0*6`1.35″O

U kunt op de kaart precies zien waar de woning te vinden is.

Let op: de straatnaambordjes zijn in het Valenciaans!
Let op: een auto is noodzakelijk!

Dichtstbijzijnde luchthaven       : Alicante         85 kilometer

Dichtstbijzijnde haven                : Denia             30 kilometer

Dichtstbijzijnde treinstation      : Benissa             3 kilometer

Dichtstbijzijnde snelweg            : A70                   5 kilometer

Dichtstbijzijnde strand               : La Fustera       2 kilometer

Back To Top