Ga naar hoofdinhoud

HUURVOORWAARDEN

 

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij enkele “huisregels”. Wij verzoeken u vriendelijk deze in acht te nemen.

Onze vakantiewoning Villa los Leones wordt beheerd door een Belgisch bedrijf. (Sylvie’s)    Zij begeleiden en informeren u indien nodig ter plekke over Villa los Leones. Mocht u tijdens uw verblijf vragen hebben dan kunt u rekenen op hun deskundige hulp.

Het minimum aantal nachten waarvoor u de villa kunt huren bedraagt 7.
(van zaterdag tot zaterdag)

In gebruik name van de villa kan vanaf 15.00 uur, u dient de villa op de dag van vertrek om 11:00 te hebben verlaten. (opslag van uw bagage indien u later vertrekt, bieden wij u gratis aan).

Wanneer u `s ochtends vroeg of `s nachts vertrekt laat het ons even weten zodat we dit door kunnen geven aan de beheerder.
(De verbruikte elektriciteitskosten a € 0,40 per KWh worden op uw borg ingehouden).

Maximaal aantal personen is 6. Indien u met meerdere personen wenst te overnachten dient u dit in overleg met ons te doen.

U bent uiteraard vrij om gasten te ontvangen, zij mogen echter niet zonder overleg blijven overnachten.

Na 22:00u geen harde muziek meer, denk aan uw buren en de omgeving.

Bij boeking dient u binnen 8 werkdagen een aanbetaling van 30% van de huurprijs te voldoen. De resterende 70%, borg en eindschoonmaakkosten betaalt u uiterlijk 6 weken voor de huurperiode. Bij reserveringen binnen deze 6 weken voldoet u het te betalen bedrag ineens;
Bij annulering meer dan 6 weken voor aanvang van de huurperiode volgt geen terugbetaling van de aanbetaling. Is inmiddels meer betaald, dan volgt terugbetaling van het teveel betaalde bedrag.

Bij annulering minder dan 6 weken (42 dagen) voor de aanvang van de eerste dag van de huurperiode volgt geen terugbetaling. We adviseren u dan ook een reis/annuleringsverzekering af te sluiten.

Villa los Leones behoudt zich het recht voor om bij ongewenst gedrag u de toegang tot de villa te ontzeggen zonder teruggave van gelden.

Villa los Leones kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan of door huurders. Wij raden u aan een goede reisverzekering af te sluiten.

Bij een langer verblijf kunt u gebruik maken van de wasmachine, het wasgoed moet gewassen worden met een fosfaatvrij wasmiddel t.b.v. de septic tank.
Het is niet toegestaan maandverband, toiletdoekjes, tampons of etensresten door het toilet te spoelen! De septic tank raakt hierdoor verstopt!
In overleg met de beheerder, kan het wasgoed worden opgehaald en schoon worden teruggebracht tegen betaling.

Uit hygiënische overwegingen is roken in Villa Los Leones niet toegestaan en honden zijn alleen welkom na overleg. Uit hygiënisch oogpunt dient u voordat u gaat zwemmen gebruik te maken van de buitendouche. Deze buitendouche is toegankelijk met een rolstoel.

Gelieve niet met natte of vochtige (zwem)kleding op de bank of stoelen te gaan zitten, zwembadwater en zonnebrandcrème zijn rampzalig voor het meubilair.

De zwembadlift mag alleen gebruikt worden door mensen met een lichamelijke beperking, het is een kostbaar bezit waarop wij erg zuinig zijn.

Iedereen wil gebruik maken en genieten van een schone en nette barbecue, wij verzoeken u vriendelijk de gebruikte barbecue direct na gebruik te reinigen.
Wanneer u na uw vertrek een vieze barbecue heeft achtergelaten zijn wij genoodzaakt hiervoor €15,- in rekening te brengen.

Bij droog en warm weer, is voorzichtigheid geboden wegens brandgevaar, en is het gebruik van de barbecue vaak niet toegestaan door de plaatselijke overheid.

U dient het huisvuil zelf weg te brengen naar de daarvoor bestemde containers langs de openbare weg, anders wordt dit door ons in rekening gebracht.

Gelieve uw afval in verband met ongedierte, te deponeren in de vuilnisbak, wanneer deze vol is kunt u de vuilniszak weggooien en vervangen. Volle vuilniszakken en ander afval kunt u deponeren in één van de depots waarvan er verschillende zijn in de wijk.
Wanneer u na uw vertrek afval heeft achtergelaten zijn wij genoodzaakt voor het opruimen hiervan kosten in rekening te brengen.

U wordt vriendelijk verzocht een anti muggenspray te gebruiken en geen muggen tegen de muur of het plafond dood te slaan. Gebeurt dit wel en kunnen wij de vlekken niet verwijderen, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van een schilder in rekening te brengen.

U dient de woning te verlaten zoals u deze aantrof bij aankomst! De afwasmachine moet leeg en schoon zijn en de vuile was kunt u op een stapel in één van de badkamers leggen.

Indien u de sleutelbos incl. afstandsbediening van de woning verliest, kunt u de beheerder bellen, wij brengen u dan een bedrag van €100,- in rekening voor nieuwe sleutels.

Alle prijzen voor extra diensten zijn in onderling overleg met de beheerder.
Eventueel kan er tegen vergoeding een extra schoonmaak gedaan worden. Bij het verlaten van de woning, voor uw veiligheid, graag alles goed afsluiten. Uw verzekering (en die van ons) zal namelijk bij openstaande ramen en deuren niets uitbetalen.

De poort werkt via een druktoets op de afstandsbediening, mocht deze niet werken of wanneer er evt. geen stroom is kunt u de poort ontgrendelen met het kleine sleuteltje aan de sleutelbos.
Wanneer u dit sleuteltje in het kastje op de grond aan de linkerkant van de poort steekt, omdraait en daarmee het deurtje opent is de poort met de hand open en dicht te doen.

De garagedeur werkt via de andere druktoets op de afstandsbediening, mocht deze niet werken of wanneer er evt. geen stroom is kunt u de deur ontgrendelen met een tweede sleuteltje aan de sleutelbos.
Wanneer u dit sleuteltje in het slotje op de garagedeur steekt, omdraait en het slotje naar buiten trekt kunt u door aan het witte koord te trekken de deur handmatig bedienen. Door in de garage bij de motor van de garagedeur rustig aan de handgreep te trekken schakelt u de automatische bediening weer in. Vergeet niet het koortje met de cilinder terug te stoppen in de garagedeur.

Komt u er niet uit om alles weer elektrisch te laten functioneren, neem dan contact op met de sleutelbeheerder.

De aanwezige tijdschriften/boeken kunt u tijdens uw verblijf uiteraard gebruiken om te lezen. U kunt ze zelfs mee naar huis nemen indien u zelf een ander boek of tijdschrift achterlaat in de woning.
De aanwezige dvd`s kunt u bekijken maar blijven in de woning.

Bij onweer en/of zware regenval zou de stroom uit kunnen vallen. Wanneer u dan alle zekeringen in de groepenkast in de kamer uit zet (incl. de hoofdschakelaar) en vervolgens alles weer één voor één aanzet, dan zou alles het weer moeten doen. Zo niet, neem contact op met de sleutelbeheerder.

Wij wensen u een prettig verblijf toe!

Robert en Yvonne de Kruyff

Wilt u ook zorgeloos op vakantie?

Dat kan met ons volledig aangepaste vakantiewoning. Reserveer nu direct online en
geniet van de mooie zonsondergang aan de Costa Blanca (Zuid-Spanje).

Back To Top