Ga naar hoofdinhoud

Wij zijn Robert en Yvonne de Kruyff…

We zijn getrouwd in 1998 en wonen in Heerhugowaard.

Tijdens een vakantie in Portugal in augustus 2000 ben ik (Yvonne) van zeven meter hoogte gevallen waardoor ik nu een totale dwarslaesie (T10) heb. Na anderhalf jaar revalidatie en enkele operaties verder heb ik samen met mijn man het leven weer opgepakt. Helaas heb ik naast de dwarslaesie ook chronische pijn. Deze pijn beheerst ons leven voor een groot deel en is alleen te onderdrukken met zware medicatie.

Na 8 jaar probeerden we toch weer eens op vakantie te gaan waarbij het erg moeilijk bleek om een geschikte accomodatie te vinden. Na deze toch gevonden te hebben kwamen we tot de ontdekking dat wanneer een accommodatie wordt aangegeven als “rolstoelvriendelijk” de teleurstelling toch vaak erg groot is. Zo kwamen we douchecabines, ontoegankelijke kamers, trappen, enz. tegen.

Dit alles heeft ons uiteindelijk doen besluiten om een mooi huis in “ons Spanje”te kopen. Hierbij hebben we gekozen voor de Costa Blanca vanwege het stabiele klimaat, de goede voorzieningen en een optimale medische zorg.

Na een lange zoektocht vonden we een geschikte woning op een grotendeels vlak perceel. In het gebied waar het huis staat is een vlak perceel uniek! Bij de meeste huizen zijn hoogteverschillen eerder regel dan uitzondering.

Ons huis is geheel aangepast, zelfs het privé zwembad is voor iedereen toegankelijk dmv. een zwembadlift.
We hebben het na een grote verbouwing helemaal geoptimaliseerd voor mensen met een beperking zodat ook deze groep kan genieten van een zorgeloze vakantie.

Of u nu een handicap heeft of niet, natuurlijk is iedereen welkom!

Met vriendelijke groet,

Robert en Yvonne

Wilt u ook zorgeloos op vakantie?

Dat kan met ons volledig aangepaste vakantiewoning. Reserveer nu direct online en
geniet van de mooie zonsondergang aan de Costa Blanca (Zuid-Spanje).

Back To Top